Bonvanie & Co

Coaching

Consult

Color

Mensen hebben vaak op persoonlijk maar ook op professioneel vlak uitdagingen als het gaat om het aangaan en oplossen van problemen. Dit kan op de lange termijn voor uitval zorgen; Stress, ziekte, burn-out en bore-out. Wat gebeurt er bij jou, waardoor je vastloopt? Welke gedragspatronen heb jij? Wat is jouw doel in je leven? Wil je het antwoord op deze vragen ontdekken? Ik ga samen met jou op ontdekkingstocht om ervoor te zorgen dat jij de regie pakt en een positieve draai aan je leven geeft: de beste versie van jezelf!

Als coach werk ik vanuit oprechte belangstelling naar de mens en zijn gedrag en heb de overtuiging om het beste uit mensen te halen. De gesprekken hebben we in een omgeving die bij jou past. Dat kan in een gehuurde ruimte zijn, op een terrasje, tijdens een wandeling of intuïtief schilderen. Belangrijk is dat jij je er prettig bij voelt, want dan pas kun je groeien. We vinden samen een manier waarop jij kan gaan ontdekken wie je bent! En bedenk: aan een volmaakt mens is niets spannends!

Ben jij een aantrekkelijke organisatie die wil investeren in het behouden en motiveren van medewerkers? Heb je advies nodig voor een medewerker die zich onbewust is van zijn of haar kunnen? Wil je weten waar de behoefte van jouw bedrijf ligt? Zet jij in op preventie en herstel?

Geef jouw medewerkers de juiste aandacht en creëer nieuwe mogelijkheden binnen je bedrijf. Positieve en constructieve aandacht zet medewerkers in hun kracht en draagt bij aan een beter werkklimaat.

Als consultant kijk ik samen met jou naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Dat begint met jouw vraag of behoefte en krijgt vorm in co-creatie. Er is veel mogelijk om het beste uit jou en je medewerker te halen.

Professioneel advies over en aan werknemers en hun gedrag, om constructief bij te dragen aan een beter werkklimaat.

Probleemanalyse: Aansluiten bij de verschillende lagen in jouw bedrijf om van de werknemer(s) en organisatie behoefte in beeld te brengen.

Preventie en herstel: Inzicht geven aan medewerkers zodat zij persoonlijke groei en ontwikkeling mogen ervaren. Dit ter voorkoming en vermindering van ziekteverzuim.

 

Johan Wolfgang von Goethe 1749-1832 was de eerste die ontdekte dat kleur een emotionele waarde heeft. De waarde die we geven aan kleur is voor ieder persoon verschillend. Bij eenzelfde kleur wordt de één onrustig en de ander krijgt er energie van. We associëren kleuren met ervaringen, herinneringen en gevoelens. Onze associaties kunnen door onze cultuur bepaald zijn, maar ook door ons onderbewuste.

Wat betekent kleur voor jou en welke emoties brengen kleuren in je naar boven? Door het werken met kleur ontstaat er een proces waarbij je loskomt van het denken en meer inzicht krijgt in jezelf. Durf jij kleur te bekennen? Ga dan samen met mij op ontdekkingstocht in de wereld van kleur.

Je hoeft geen Van Gogh te zijn om intuïtief te kunnen tekenen en schilderen. Het belangrijkste zijn de emoties die je ervaart bij het werken met kleur. Je kunt gebruik maken van verschillende materialen. Het intuïtief werken met kleur haalt je uit je comfortzone of brengt je er juist in. Het ervaren van onbewuste emoties geeft ruimte, inzicht, rust, zelfvertrouwen en inspiratie.

Een sessie intuïtief tekenen en/of schilderen kan individueel en in kleine groepen.

Interesse? Vragen? Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek.