Over mij

Het liefste wat ik doe is blijven leren en mijzelf blijven ontwikkelen. Die kennis zet ik graag in om anderen te motiveren verandering en groei door te maken. Ik krijg energie van mensen die inzicht krijgen in zichzelf en durven te veranderen. De kwaliteiten uit mensen halen en hen leren die in te zetten geeft mij veel voldoening.

Ik zoek altijd naar mogelijkheden en kansen en weet daar op creatieve wijze mee om te gaan. Door mijn empathisch vermogen en positieve instelling ben ik zeer benaderbaar. Op eigen wijze weet ik jou te raken. In het coachen maak ik gebruik van bestaande methodes zoals systemisch werk, krachtwerk, NLP, wandelcoaching, intuïtief schilderen en stem deze af op wat jij nodig hebt. Op basis van jouw verhaal bepalen we samen wat passend is voor jou. Maatwerk dus! Een ding is zeker: een ontmoeting met mij verandert je leven!

Door het inzetten van Coaching  wil ik bijdragen aan een betere leefwereld. Die bereiken we door het gesprek met elkaar aan te gaan, inzicht te krijgen in ons eigen gedrag en respect te hebben voor de wereld van de ander. Ik geloof in het goede van mensen en vertrouw op de kracht van mensen om hieraan bij te dragen.

 

Andrea Bonvanie 


Positiviteit geeft meer kleur aan je leven

Met enthousiasme en een positieve instelling sta ik in het leven. Op eigen wijze weet ik jou te raken en te inspireren tot groei. Als coach weet ik makkelijk te schakelen tussen een helicopterview en mijn oog voor detail.

Andrea Bonvanie

Coach  & Colorist

 

Relevante opleidingen

Social Work (Bachelor), Krachtwerk, Veerkracht, Systemisch werk, NLP Practitioner+* en NLP Master Practitioner+* 

*internationaal  certificaat erkend door NVNLPABNLP en IANLP.

Wat anderen over mij zeggen

Wil je meer over mij te weten komen? Lees dan hier wat anderen over mij zeggen.