Wat anderen over mij zeggen

"Ik heb Andrea leren kennen tijdens de NLP practitioner en NLP master opleiding. Ik heb hierbij het geluk gehad dat ik vaak met Andrea heb mogen oefenen, vooral tijdens de master opleiding. Hierbij heeft Andrea mij professioneel gecoacht en mij geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en te blijven.  Andrea gaat op zoek naar hoe zij van toegevoegde waarde voor je kan zijn, vanuit haar betrokkenheid en vanuit gelijkwaardigheid, respectvol en met een groot hart. Tijdens het coachen zet zij haar kwaliteiten in, en is zij creatief, sensitief, inlevend, positief en doortastend en soms een tikkeltje confronterend. Daarmee weet zij tot de kern te komen. Andrea is goed in het verankeren van helpende overtuigingen en kan je helpen om deze ook visueel vorm te geven. Voor jou complexe zaken kan zij vereenvoudigen door de kracht van een AB-tje (Andrea Bonvanietje ;-)). Daarnaast is Andrea gewoon een heel fijn, inspirerend, prettig en warm mens met veel levenservaring. Ik gun iedereen zo'n fijne coach."

Daniëlla, vitaloog en zelfstandig ondernemer

 

"Andrea is een zorgzaam en warm persoon, bekwaam en attent met goede interpersoonlijke communicatieve vaardigheden door het juiste verbale en non-verbale gedrag en wijs. Ik zou haar aanbevelen vanwege haar weloverwogen communicatiestijl, inclusieve kijk en gepassioneerde benadering van haar werk."

Marianne, senior secretary

 

"Ik heb Andrea leren kennen als een open en oprechte vrouw. Iemand die makkelijk contact maakt vanuit een open en onbevooroordeelde houding. Andrea toont zich zeer betrokken zonder daarbij haar eigen mening op te dringen. Zij is enthousiasmerend en weet mensen aan zich te verbinden op een inspirerende manier. Hierbij weet Andrea makkelijk te schakelen tussen een helicopterview en haar oog voor detail. Ik zou Andrea van harte willen aanbevelen als personal coach." 

Hans, directeur

 

"Een warme open vrouw die positief in het leven staat. Enthousiast, en met een bijzonder prettige uitstraling. Humor en een behoorlijke dosis relativering, maar kan wel doorpakken naar de kern van de zaak. Geen humbug verhalen, maar oprechte uitspraken. Een hele fijne vrouw die veel in haar mars heeft." 

Isabella, ondernemer

 

“Andrea heeft ervaring in de zorg- en welzijnssector en weet dat mensen altijd eigen kracht nodig hebben om het leven tegemoet te treden. Ze weet uit eigen ervaring wat er nodig is om die kracht te vinden en sterk te zijn als het leven tegenzit. Dat maakt haar volgens mij een goede coach; iemand die je niet de weg wijst maar je zal helpen om je eigen pad te gaan." 

Irma, commissaris

 

" Wij hebben haar leren kennen als iemand die bij binnenkomst direct een warm gevoel meebrengt en daarmee alle barrières wegneemt waardoor er snel een openhartig gesprek kan ontstaan en je je direct op je gemak voelt. Een echt mensenmens, aandacht voor de ander zonder mee te gaan in de waan van de dag." 

Peet, ondernemer 

 

" Ik ken Andrea als een sterke vrouw die altijd voor een ander klaarstaat. Vol passie helpt ze anderen. Doordat ze goed luistert en de juiste vragen stelt, komt ze tot de kern van het probleem. Ze laat je zelf nadenken, zodat jij als persoon kan groeien. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat jij je op je gemak voelt. Ze is een lief mens die vol energie en enthousiasme iedere uitdaging aangaat. "

Annelie, consultant bancair

 

"Andrea is een zeer sensitief en empathisch mens. Iemand die meteen sfeer en stemmingen kan aanvoelen. Zeer instinctief, maar ook door eigen levenservaringen in staat om mensen te 'lezen'. "

Angela, eigenaar interieurstyling

 

“Andrea is betrokken en empathisch, luistert en vraagt goed door om tot de kern van de zaak te komen en betekenisvolle stappen vooruit te zetten.” 

Ufuk, bestuurder